Csupaszcsiga - a csiga csupasz

Csupaszságom őszinte története

Friss topikok

  • jut: @avus: @jut: a nov és jul között az egy nulla, mert látszani nem úgy látszik :D (2012.05.23. 23:10) Megint akció
  • csupaszcsiga: @csincia: Magamnak még soha nem csináltam, de mind a lézeresnél, mind az IPLnél azt szokták mondan... (2012.01.18. 21:30) Szőr-körkép
  • csupaszcsiga: @MandyReuter: Nekem attól erősebbek lettek a visszanövő nyomorultak:( (2011.07.25. 13:52) A szemetek visszajöttek
  • csupaszcsiga: @avus: Máshol meg azt mondják, hogy a lézer a teljesen végleges. Ki tud ezen kiigazodni? (2011.06.19. 13:08) Még mindig örülök
  • csincia: meglatjuk:) ha meg is veszem biztos h.csak ilyen szeptember oktober kornyeken most nyaron tok fele... (2011.05.23. 20:35) Öröm:)

Linkblog

Lábszőr

2010.11.16. 11:20

szerző: csupaszcsiga

Nagyon sokáig nem láttam változást a lábamon, nőttek a szőrök, akadt egy-két kopasz folt, most viszont azt veszem észre, hogy ki tudja mikor, de eltűntek a szőrök. Maguktól. Egy-két terület van, ahol néhány randa fekete szőrszál nő, de ezek is olyan kevesen, hogy borotválkozás közben simán kifelejtek területeket, mert egyszerűen nem látom, hogy ott szőr van. Persze ez nem csak a kezelés számlájára írható, hanem valószínűleg annak is köszönhető, hogy fürdés közben nem hordom az amúgy elég erős szemüvegemet. Igaz, régen szemüveg nélkül is sajnos elég jól láttam, hogy szőrös a lábam... Valószínűleg egyébként most is az, mert ha nem szőrmentén végigsimítom a lábam, érzem, hogy nem sima, de csak pár szőrszálat látok, úgyhogy valószínűleg a többi szőke és gyenge. Vagy új szemüveg kell.

Csütörtökön megyek új kezelésre, és egyedül a pénz tart vissza az elcsábulástól, ugyanis most olyan akció van a "klinikán", hogy ha két területet lecsupaszíttatok, akkor az olcsóbbat ingyen kapom. Erősen gondolkodom a combon és a hónaljon is, jelen pillanatban ugyanis elégedett vagyok a lábam állásával, főleg, hogy csak két kezelés volt. Comb az mondjuk necces, ott már van tetoválásom, azt meg körbe kéne kezeltetni - vajon így olcsóbb? Elvégre kéttenyérnyi helyen nem kell semmit csinálniuk:)

(persze a legjobb lenne tetőtől talpig csupaszcsigának lenni, de én ezt a gépet nem fogom az intim területeim közelébe engedni, ahhoz túlságosan fáj... meg különben is. Ne matasson ott idegen.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csupaszcsiga.blog.hu/api/trackback/id/tr352452023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása